Wil jij als organisatie het werkgeluk van jouw medewerkers voorop stellen om het beste uit jouw bedrijf te halen?

Door de combinatie van natuurlijk leiderschap en empathisch vermogen weet ik als geen ander in te spelen op de groepsdynamiek. Interactie en meegaan in de energie ofwel flow van de samenstelling stel ik centraal.

Ik heb ruime ervaring in het (project-) en verandermanagement (LinkedIn) bij verschillende grote organisaties en multinationals. Ik weet als geen ander wat er komt kijken bij verandering in de organisatie. Het was de menselijke (coachende) leidersschapsstijl die de veranderingen uiteindelijk met succes realiseerden en ieder met een glimlach zijn werkdag af kon sluiten. 

Momenteel zijn wij druk doende prachtige workshops te ontwikkelen met een hoge meerwaarde voor zowel de organisatie als de medewerker. 
Afbeeldingsresultaat voor bosch          Afbeeldingsresultaat voor rabobank              Afbeeldingsresultaat voor yacht interim         Afbeeldingsresultaat voor UVIT           
        Afbeeldingsresultaat voor sligro          Afbeeldingsresultaat voor tps groep         Afbeeldingsresultaat voor andriessen oisterwijk      Afbeeldingsresultaat voor postbank + jouw bedrijf?

 

Copyright © 2017 Barbara ter Huurne, All rights reserved.

KvK  :69648484
BTW :NL151565168B01

Vragen?

7 + 8 =