Jouw linker hersenhelft is het meest dominant!
Wauw, jij bent een echte regelaar. Iemand die met een afstand kan kijken naar bepaalde situaties. Iemand die zich niet naar domineren door (onderbuik)gevoel. Je staat krachtig! De mensen om jou heen zien jou waarschijnlijk als een sterk persoon. Iemand die alles voor elkaar krijgt. Een echte planner.

Maar…
Heb je misschien ook moeite om de controle los te laten? Heb je moeite om te ontspannen? Ben je bang dat ‘alles uit elkaar valt’ als jij het niet onder controle hebt? Waarschijnlijk word je hier heel moe van. Een oplossing kun je niet zo goed vinden, je gaat echter wel op zoek. Kan het zijn dat je wat meer verbinding mag maken met jouw rechter hersenhelft: creativiteit en jouw hart: intuitie?

Wat als ik je vertel dat jij jouw eigen realiteit kan creëren in perfecte balans?

 

Mindset. 
Misschien wel het nieuwe ‘buzzsword’ van dit jaar. Recentelijk heb ik een onderzoek gedaan naar de definitie ervan. Wat is nu mindset en wat versta je daar onder? 
De resultaten waren enorm divers. Mindset zou alleen iets met denken, het rationele brein te maken hebben. Of met hoe je omgaat met benarde situaties. 
Het is dat alles, maar nog véél meer

Realiteit. 
Na een naderende tweede burn-out ben ik mij verder gaan verdiepen in realiteit. Wat is nu eigenlijk realiteit? En waarom is de mijne anders dan de jouwe? En hoe komt het dat sommige mensen alleen maar mooie dingen overkomen en anderen niet?

De verdieping heb ik gedaan van wetenschap tot aan spiritualiteit. Het complete spectrum, holistisch en maakbaar. 
De resultaten waren verbluffend: je hebt écht invloed op je realiteit! 

Als spreker en auteur (Pimp je perceptie) deel ik mijn kennis van de M.I.N.D.S.E.T.-methode. Een methode die inzicht geeft in verandering op het individu en het bedrijfsleven. 

Ik wil mijn kennis graag met jou delen in een gratis 5-daagse online training: Mindset Masters – level 1

Wat houdt dit in?

Een interactieve training waarbij we samen aan de slag gaan met theorie, praktijkverhalen en oefeningen. Doe je met me mee?

Wanneer is de training?
Van 19 tot en met 23 maart krijg jij vijf dagen lang de theorie en oefeningen in jouw mailbox.

Is de training volleding online?
Ja, naast de oefeningen krijg je een aanmeldlink toegestuurd waarbij je (optioneel) in de Facebook community live video’s en oefeningen kunt delen. 

Écht gratis?
Ja, ik vraag je enkel na afloop 5 multiple choice vragen te beantwoorden over jouw ervaring van de training. 

Hoe meld ik me aan?
Door onderstaand je naam en e-mailadres in te vullen. 

Zie ik je de 19e?

Let er wel op, de mails kunnen in je ‘spam’ folder terecht komen. Als je na aanmelden niet direct een welkomstmail hebt ontvangen, is hij waarschijnlijk in je spam te vinden. Voeg mijn e-mailadres dus toe aan je contacten om niets te missen van de challenge.