Kopie van Veel liefs, Barbara (3)

 

“Niet zo flauw, doorgaan!”

“Nog even dit en dan mag ik rusten.”

“Waarom zei je dat nou, wat moeten mensen wel niet denken?”

“Dit heb je niet goed aangepakt, je slaat een flater!”.

“Ben ik wel een goede moeder/vrouw/partner/medewerker?”

Een kleine greep uit de hardnekkige collectie gedachten die mij constant overvielen toen ik op de snelweg zat. De snelweg van de carrièretijger die met (figuurlijk) 200 km. per uur haar externe omgeving als een roadmap had gevisualiseerd.

Certificering na certificering, baan na baan in branche na branche.

Van jongs af aan was ik geënt op overleving wat ik vertaalde naar presteren. Dan zou ik het immers “goed” doen, toch?

Toen ik in 2013 moeder werd van een prachtige dochter was dat een ‘rol’ teveel.

Burn-out luidde de diagnose. Letterlijk geen energie en verdrukte emoties die explodeerden.

Té snel re-integreerde ik weer op de arbeidsmarkt. Gezien ik naar mijn mening weer ‘redelijk’ kon functioneren, moest ik mijzelf nuttig maken.

 

Kopie van Veel liefs, Barbara (4)

En zo kabbelde ik door en verloor mijzelf wederom aan externe druk.

Deze strijd zou ik zo niet meer winnen. Dit wist ik bij een naderende tweede burn-out. Dit terwijl ik alles op papier ‘perfect’ voor elkaar had. Ik snapte er helemaal niets van. Met mijn ratio kwam ik er niet uit. Inmiddels een prachtige zoon rijker wist ik dat deze ratrace moest stoppen. NU.

Ik besloot te investeren in persoonlijke ontwikkeling. Mijn beste investering ooit.

Ik startte met een mindfulness-traject bij een gerespecteerd therapeute. Bewust werd ik hier van de strijd die ik mentaal leverde. Ik leerde de criticaster in mij kennen en herkennen. De eerste stap naar vrijheid. Na het afronden van mijn training als lifecoach ontvouwde zich een nieuw hoofdstuk.

Verschillende methoden, coachings, lezingen en dergelijke later ben ik mijn droom gaan leven. Ondernemen in de breedste zin van het woord; ondernemer in het voorvechten van authenticiteit, zelfacceptatie en bovenal compassie. Mijn missie was geboren.

Kopie van Veel liefs, Barbara (5)

 

Met deze missie hoop ik JOU te kunnen ondersteunen op het pad van persoonlijke ontwikkeling. Met een pakket aan tools en energieke drive ben ik ervan overtuigd dat wij samen de wereld een stukje mooier maken.

Mijn holistische aanpak is het best te omschrijven als warm, liefdevol, persoonlijk en empowerend.

Omdat ik heilig geloof in na nadruk op investeren in persoonlijke ontwikkeling wil ik dit meer toegankelijk maken voor een diverser publiek. De ervaring leert dat dergelijke trainingen, workshops en dergelijke(n) kostbaar kunnen zijn. Ook wanneer je wat minder ruim in je tijd zit kan ik je helpen. Ik bied zowel dag-, digitaal- als avondtraining aan, verschillende vormen worden ondersteund. ☆ AANBOD ☆

Wanneer je momenteel in loondienst werkt en je het traject graag zou volgen via je werkgever, laat het me dan even weten. Ik ga voor of met jou in gesprek met jouw werkgever. Jouw geluk staat voorop!

Copyright © 2017 Barbara ter Huurne, All rights reserved.

KvK  :69648484
BTW :NL151565168B01