Jouw hart is het meest dominant!
Wauw, jij staat echt krachtig in je intuïtie! Je laat je niks wijsmaken en vertrouwt je gevoel in een seconde. Wanneer iets niet goed voelt voor jou, doe je het ook niet. Je vertrouwt op jouw gevoel en dat bepaald jouw levensrichting. Je bent iemand die anderen graag helpt en voelt wat de ander nodig heeft. Daarom trek jij mensen aan als bijen op honing. Jij bent een gevoelsmens!

Maar…
Heb je misschien moeite om langdurige dromen, doelen te verwezenlijken? Raak je snel afgeleid door je gevoelens? Gevoelens komen voort uit overtuigingen, diep van binnen. Kan je gevoel ook weleens fout zitten? Voel je op regelmatige basis dat je meer energie geeft dan dat je krijgt? Ben je vaak moe?  Kan het zijn dat je wat meer verbinding mag maken met jouw linker en rechter hersenhelft (ratio en creativiteit)?

Wat als ik je vertel dat jij jouw eigen realiteit kan creëren in perfecte balans?

Mindset. 
Misschien wel het nieuwe 'buzzword' van dit jaar. Recentelijk heb ik een onderzoek gedaan naar de definitie ervan. Wat is nu mindset en wat versta je daar onder? 
De resultaten waren enorm divers. Mindset zou alleen iets met denken, het rationele brein te maken hebben. Of met hoe je omgaat met benarde situaties. 
Het is dat alles, maar nog véél meer
Realiteit.
Na een naderende tweede burn-out ben ik mij verder gaan verdiepen in realiteit. Wat is nu eigenlijk realiteit? En waarom is de mijne anders dan de jouwe? En hoe komt het dat sommige mensen alleen maar mooie dingen overkomen en anderen niet?

De verdieping heb ik gedaan van wetenschap tot aan spiritualiteit. Het complete spectrum, holistisch en maakbaar.
Gecombineerd met ruim 10 jaar ervaring als verandermanager bij grote multinationals kwam ik tot een grote ontdekking.
De resultaten waren verbluffend: je hebt écht invloed op je realiteit! 

Als spreker en auteur (Pimp je perceptie) deel ik mijn kennis van de gepatenteerde M.I.N.D.S.E.T.®-methode. Een methode die inzicht geeft in verandering op het individu en het bedrijfsleven en wat ons als mensen nu écht gelukkig maakt. Het antwoord zal je verbazen. 

Ik wil mijn kennis graag met jou delen in een gratis 5-daagse online training: Mindset Masters - level 1. 

Hoe ziet het programma er uit?

 

Een online training waarbij we samen aan de slag gaan met theorie, praktijk en inspiratie. 

Waarom zou je mee moeten doen?
Persoonlijk leiderschap
is van groot belang. Wanneer jij je realiseert dat realiteit maakbaar is, slechts perceptie, kun je gaan creëren. Een ijzersterke mindset is hetgeen ondernemers nodig hebben om het eerste jaar door te komen. Angst na angst passeert te revue. Het is dan ook net voor niets dat ruim 90% van de ondernemers stopt na het eerste jaar. Dat is niet per definitie omdat het bedrijf niet aanslaat, maar het niet aan kunnen van de spanningen thuis en daar omheen.

Ook in loondienst kun jij weer in balans komen en stap voor stap werken aan meer energie door te leren wat ons lichaamseigen systeem nodig heeft om zich van levensenergie te voeden. 

 

Als jij mijn boek hebt gekocht heb jij exclusief toegang!

Wanneer is de training?
Wanneer jij het boek bestelt, kun je met de code uit het boek direct beginnen of wanneer jij het een geschikter tijdstip vindt.

Is de training volleding online?
Ja.

Hoe meld ik me aan?
Door mijn boek te bestellen!

Copyright © 2017 Barbara ter Huurne, All rights reserved.

KvK  :69648484
BTW :NL151565168B01