Jouw hart is het meest dominant!
Wauw, jij staat echt krachtig in je intuïtie! Je laat je niks wijsmaken en vertrouwt je gevoel in een seconde. Wanneer iets niet goed voelt voor jou, doe je het ook niet. Je vertrouwt op jouw gevoel en dat bepaald jouw levensrichting. Je bent iemand die anderen graag helpt en voelt wat de ander nodig heeft. Daarom trek jij mensen aan als bijen op honing. Jij bent een gevoelsmens!

Maar…
Heb je misschien moeite om langdurige dromen, doelen te verwezenlijken? Raak je snel afgeleid door je gevoelens? Gevoelens komen voort uit overtuigingen, diep van binnen. Kan je gevoel ook weleens fout zitten? Voel je op regelmatige basis dat je meer energie geeft dan dat je krijgt? Ben je vaak moe?  Kan het zijn dat je wat meer verbinding mag maken met jouw linker en rechter hersenhelft (ratio en creativiteit)?

Wat als ik je vertel dat jij jouw eigen realiteit kan creëren in perfecte balans?

Mindset. 
Misschien wel het nieuwe ‘buzzsword’ van dit jaar. Recentelijk heb ik een onderzoek gedaan naar de definitie ervan. Wat is nu mindset en wat versta je daar onder? 
De resultaten waren enorm divers. Mindset zou alleen iets met denken, het rationele brein te maken hebben. Of met hoe je omgaat met benarde situaties. 
Het is dat alles, maar nog véél meer. 

Realiteit. 
Na een naderende tweede burn-out ben ik mij verder gaan verdiepen in realiteit. Wat is nu eigenlijk realiteit? En waarom is de mijne anders dan de jouwe? En hoe komt het dat sommige mensen alleen maar mooie dingen overkomen en anderen niet?

De verdieping heb ik gedaan van wetenschap tot aan spiritualiteit. Het complete spectrum, holistisch en maakbaar. 
De resultaten waren verbluffend: je hebt écht invloed op je realiteit! 

Als spreker en auteur (Pimp je perceptie) deel ik mijn kennis van de M.I.N.D.S.E.T.-methode. Een methode die inzicht geeft in verandering op het individu en het bedrijfsleven. 

Ik wil mijn kennis graag met jou delen in een gratis 5-daagse online training: Mindset Masters – level 1. 

Wat houdt dit in?

Een interactieve training waarbij we samen aan de slag gaan met theorie, praktijkverhalen en oefeningen. Doe je met me mee?

Wanneer is de training?
Van 19 tot en met 23 maart krijg jij vijf dagen lang de theorie en oefeningen in jouw mailbox.

Is de training volleding online?
Ja, naast de oefeningen krijg je een aanmeldlink toegestuurd waarbij je (optioneel) in de Facebook community live video’s en oefeningen kunt delen. 

Écht gratis?
Ja, ik vraag je enkel na afloop 5 multiple choice vragen te beantwoorden over jouw ervaring van de training. 

Hoe meld ik me aan?
Door onderstaand je naam en e-mailadres in te vullen. 

Zie ik je de 19e?

Let er wel op, de mails kunnen in je ‘spam’ folder terecht komen. Als je na aanmelden niet direct een welkomstmail hebt ontvangen, is hij waarschijnlijk in je spam te vinden. Voeg mijn e-mailadres dus toe aan je contacten om niets te missen van de challenge.