Meer dan ooit kampen we in de Westerse wereld met uitputtingsverschijnselen. Overspannenheid, burn-out, extreme vermoeidheid. Onbehandeld lijdt dit in de praktijk soms wel tot een depressie. Het doet aanvoelen alsof we een tekort hebben aan “levensenergie“.

Ooit was ook ik geen uitzondering op de regel zoals je mogelijk hebt gelezen op de pagina ‘over mij’. Een 2e burn-out lag in het verschiet en ik besloot het mijn missie te maken mijzelf te helen om op die manier zoveel mogelijk andere mensen te kunnen ondersteunen in de reis naar een prettiger, meer ontspannen en gelukkiger leven. En wat een reis was dat!

De les
Wat ik heb geleerd is dat er voor uitputting geen pasklare oplossing is. Wij zijn complexe wezens met uiteenlopende (onbewuste) behoeften en verhalen die we meedragen. Zie ook het Amerikaans onderzoek dat uitwijst dat angsten van (voor)ouders in het DNA van het nageslacht terecht kunnen komen. Een holistische en open houding is cruciaal om te veranderen van rijbaan.

De aanleiding
Gezien mijn nieuwsgierige, leergierige aard heb ik mij al van jongs af aan gefascineerd in de mens in de breedste zin van het woord. Van wetenschap tot aan het spirituele spectrum ben ik gefascineerd over ons “zijn” en het bijbehorend gedrag.

Het valt mij op dat we meer en meer acteren vanuit angst in plaats van eenheid en liefde. De normen rondom het volwassen zijn, sociale druk en een productiegerichte benadering op het lineaire leven maken van een ontdekkend, puur kind een volwassene die invoegt op de figuurlijke snelweg en met tact voortdurend aan het racen is naar de volgende bestemming.

Brain

We maken hiervoor veelvuldig gebruik van onze linkerhersenhelft en zien te vaak deze invloeden als enige waarheid. We laten ons verleiden door het ego.

Door te focussen op het stimuleren van onze rechterhersenhelft, ons creatieve centrum gevoed door ons hart, kunnen we opnieuw leren trouw te zijn aan ons eigen zijn dat in verbinding staat met het grote geheel. In mijn coachingstrajecten staat creativiteit centraal.

Het resultaat
Je wordt niet meer geleefd, je leef bewust binnen jouw grenzen en geeft richting aan jouw leven. Doordat ik zelf deze transitie heb gemaakt weet ik wat jij doormaakt. Het is een complex doolhof om uit te ontsnappen en toch zijn de oplossingen minder complex dan je denkt.

In onze zoektocht heb ik mijzelf ontzettend veel methoden en technieken eigen gemaakt. Naast het zijn van een gecertificeerd lifecoach word ik ook gecoacht door de besten in het vak. Denk hierbij aan Gabrielle Bernstein. Ik investeer continu in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling om jou optimaal te kunnen helpen. Ik werk vanuit intuïtie en liefde voor jou.

Wil je een advies op maat? Plan dan hier een telefonische afspraak met mij in.

Per 15 januari 2018 start de online training! Schrijf je nu alvast in of vraag hier meer informatie aan!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Copyright © 2017 Barbara ter Huurne, All rights reserved.

KvK  :69648484
BTW :NL151565168B01

Vragen?

13 + 2 =