Jij bent een krachtig mens, wist je dat?

De realiteit creëren waar jij in je hart naar verlangt is vele male belangrijker dan de realiteit die jij maakt met jouw rationele brein

Een leven leiden / lijden door hetgeen we denken te moeten maakt ons moe. We willen alle ballen hoog houden, perfectionisme een grote valkuil. 

En dan krijg je voeding voor een epidemie: vermoeidheid. Burn-out. 

Ik kan jou helpen als:
– Jij als HR-professional het beste wilt voor jouw mensen: burn-out wilt voorkomen in jouw organisatie door een focus op balans en flow. Het nieuwe leiderschap.
– Jij meer energie wilt ervaren in jouw leven, vanuit jouw eigen authentieke ‘ik’. 
– Jij als ondernemer jouw mindset wilt versterken om het beste te halen uit jezelf en dus jouw bedrijf. 

Ik kan je op de volgende manieren helpen:

De M.I.N.D.S.E.T.® -methode

De M.I.N.D.S.E.T.® -methode is een unieke (gepatenteerde) methode die zorgt voor effectievelaagdrempelige maar vooral ook duurzame transformatie. 

Van een krachtige analyse rondom jouw mindset (waar zijn jouw ontwikkelpunten), naar inzicht, transformatie en borging van die transformatie. 

De methode wordt op verschillende niveaus aangeboden onder het label Mindset Masters® , zodat jij passend bij jouw investering in tijd en geld de passende transformatie kunt maken. 

'When the whole world is silent, even one voice becomes powerful'.

Barbara als spreker

Door mijn succesvolle carrière en mijn missie de wereld een stukje mooier te maken met mijn kennis over mindset en échte verandering ben ik een unieke spreker die met liefdeintegriteit en passie het publiek interactief kan inspireren. 

Of dat nu is in het bedrijfsleven, een event of in een persoonlijkere setting: I am your woman. 

'Be the change you want to see in the world'.

Verandermanagement

Als ervaren verandermanager in de bedrijfstop weet ik als geen ander waarom transformaties in het bedrijfsleven vaker mislukken dan succes verkondigen. 
Het geheim ligt in de simpele en toch complexere materie rondom de mens.

Verandering biedt weerstand: een bekende leus. Laten we nu net in een tijdperk leven waar verandering aan de orde van de dag is, waar Agile transformaties de nieuwe bedrijfsvoering overnemen en flexibiliteit een must is. 

Hoe begeleid jij jouw mensen hier in? Worden deze überhaupt begeleidt?  

En hoe is het leiderschap binnen jouw organisatie? Wordt er veelal vanuit KPI’s en ratio beredeneerd? Of wordt er ook gekeken naar de creatieve capaciteit van het team?

Het coachend leiderschap i.p.v. de top-down aansturing?

Hoe ziet de bedrijfscultuur er uit? Is er ruimte voor openheid of is angst te grootste regisseur?

Copyright © 2017 Barbara ter Huurne, All rights reserved.

KvK  :69648484
BTW :NL151565168B01