Jouw rechter hersenhelft is het meest dominant!
Wauw, jij bent echt een creatieveling! Iemand die in de meest lastige situaties nog een uitweg weet te vinden. Je bedenkt originele uitstapjes en denkt buiten de gebaande paden. Je hebt een hekel aan sleur en probeert mensen om je heen mee te krijgen met jouw ideeën. Mensen zijn graag bij je en noemen je een creatieveling!

Maar…
Heb je misschien ook moeite om te plannen? Heb je moeite om langdurige dromen, doelen te verwezenlijken? Ben je vaak moe? Raak je snel afgeleid door de orde van de dag of nieuwe, frisse ideeën die de kop op steken? Kun je moeilijk iets volhouden? Kan het zijn dat je wat meer verbinding mag maken met jouw linker hersenhelft: ratio en jouw hart: intuïtie?

Wat als ik je vertel dat jij jouw eigen realiteit kan creëren in perfecte balans?

Mindset. 
Misschien wel het nieuwe 'buzzword' van dit jaar. Recentelijk heb ik een onderzoek gedaan naar de definitie ervan. Wat is nu mindset en wat versta je daar onder? 
De resultaten waren enorm divers. Mindset zou alleen iets met denken, het rationele brein te maken hebben. Of met hoe je omgaat met benarde situaties. 
Het is dat alles, maar nog véél meer
Realiteit.
Na een naderende tweede burn-out ben ik mij verder gaan verdiepen in realiteit. Wat is nu eigenlijk realiteit? En waarom is de mijne anders dan de jouwe? En hoe komt het dat sommige mensen alleen maar mooie dingen overkomen en anderen niet?

De verdieping heb ik gedaan van wetenschap tot aan spiritualiteit. Het complete spectrum, holistisch en maakbaar.
Gecombineerd met ruim 10 jaar ervaring als verandermanager bij grote multinationals kwam ik tot een grote ontdekking.
De resultaten waren verbluffend: je hebt écht invloed op je realiteit! 

Als spreker en auteur (Pimp je perceptie) deel ik mijn kennis van de gepatenteerde M.I.N.D.S.E.T.®-methode. Een methode die inzicht geeft in verandering op het individu en het bedrijfsleven en wat ons als mensen nu écht gelukkig maakt. Het antwoord zal je verbazen. 

Ik wil mijn kennis graag met jou delen in een gratis 5-daagse online training: Mindset Masters - level 1. 

Hoe ziet het programma er uit?

 

Een online training waarbij we samen aan de slag gaan met theorie, praktijk en inspiratie. 

Waarom zou je mee moeten doen?
Persoonlijk leiderschap
is van groot belang. Wanneer jij je realiseert dat realiteit maakbaar is, slechts perceptie, kun je gaan creëren. Een ijzersterke mindset is hetgeen ondernemers nodig hebben om het eerste jaar door te komen. Angst na angst passeert te revue. Het is dan ook net voor niets dat ruim 90% van de ondernemers stopt na het eerste jaar. Dat is niet per definitie omdat het bedrijf niet aanslaat, maar het niet aan kunnen van de spanningen thuis en daar omheen.

Ook in loondienst kun jij weer in balans komen en stap voor stap werken aan meer energie door te leren wat ons lichaamseigen systeem nodig heeft om zich van levensenergie te voeden. 

 

Als jij mijn boek hebt gekocht heb jij exclusief toegang!

Wanneer is de training?
Wanneer jij het boek bestelt, kun je met de code uit het boek direct beginnen of wanneer jij het een geschikter tijdstip vindt.

Is de training volleding online?
Ja.

Hoe meld ik me aan?
Door mijn boek te bestellen!

Copyright © 2017 Barbara ter Huurne, All rights reserved.

KvK  :69648484
BTW :NL151565168B01