Barbara ter Huurne

Voor verandersucces

Een cultuur waar verandering de constante is.

Hallo, ik ben Barbara. Ik ben gepassioneerd door wat menselijk gedrag in verandering drijft. Naast mijn liefde voor innovatie en technologie begrijp ik de kritische succesfactoren naar een succesvolle bedrijfstransformatie.

Over

In de afgelopen tien jaar heeft Barbara zich bewezen als een expert op het gebied van verandermanagement door het begeleiden van tactische- en strategische verandering bij in verschillende sectoren en firma’s zoals Rabobank, UVIT, Bosch, Philipsen Yacht.
Zij realiseert keer op keer resultaat door het begeleiden van transformatie in (IT) business structuren door organisatiecultuur op innovatieve manieren te betrekken.
Zij bouwt de brug tussen analyses en menselijk gedrag waardoor visie en missie praktisch en behapbaar wordt door de verschillende lagen van de organisatie. Gegarandeerd succes.
Barbara is internationaal erkent door Bosch en heeft in 2012 van Yacht een ‘Excellence’ waardering mogen ontvangen voor haar werk in een grootschalige IT-gerelateerde transformatie.

Als MBA-to be and trots lid van Women Corporate Directors en Global Women Club verspreidt zij haar kennis van veranderkunde, business optimalisaties, innovatie en leiderschap 2.0 als internationaal spreker. Haar boek Pimp je perceptie is in Nederland binnen zes maanden uitverkocht.
Dit boek helpt op individueel vlak mindset te doorgronden en het verbeteren van persoonlijk leiderschap middels een wereldwijd unieke methode: M.I.N.D.S.E.T.®.
Als grondlegger van deze methode richt Barbara zich op preventie van burn-out, wat organisaties ondersteunt in de balans van de medewerker in deze tijden van versnelde en soms onvoorspelbare veranderingen. In haar overtuiging is een krachtige mindset van vertrouwen en flexibiliteit een noodzaak voor mentale balans.

Mijn persoonlijke waarden

De impact van veranderen op mensen.

“Waar organisatieontwerp vooral gericht is op analyse en data, is de menselijke factor vaak geen prioriteit. Informeel stakeholdermanagement en onderliggende sociale structuren zijn geen gelijke variabele, maar toch een belangrijke succesfactor. Ik combineer deze werelden.”

First time right.

“Ik ben een overtuigd voorstander van doelen op de lange termijn ten opzichte van quick wins: kwaliteit ten opzichte van snelle resultaten.” Afhankelijk van de omstandigheden is kwaliteit steeds belangrijker in een omgeving waarin de focus op customer intimacy groeit.”

Gezond verstand.

“Ik geloof dat intuïtie een belangrijke troef is bij het stimuleren van verandering naast rationele besluitvorming: praat met je stakeholders, ervaar hun perspectief op verandering. Gebruik je gezonde verstand bij het stimuleren van verandering: als het niet goed voelt, is het dat vaak niet. “

Impact

“Ik heb duizenden mensen geholpen, van directies tot aan individuen om te gaan met verandering in de rol van consultant, internationaal spreker en schrijver. In mijn beleving kunnen wij een positieve impact maken richting een circulaire, gezonde economie door het begrijpen en toepassen wat er nodig is om creatieve kracht aan te boren (innoveren), balans te houden (mindset) en verantwoordelijkkheid te nemen om andere te inspireren (leiderschap).”

Barbara wordt genoemd in media als Amsterdam Business Magazine, Transformatiemanagement podcasts, Grazia, werkt als keynote spreker voor Global Women en het bekende platform: ZijSpreekt.nl.

Volg haar feed op LinkedIn of lees haar blogvoor meer inspiratie rondom bedrijfsinnovatie, veranderkunde, balans en leiderschap.

Challenge.

When change is the only constant – being more and more unpredictable than ever – even the largest corporates encounter new challenges.

Making their business structures agile enough to adapt and innovate at disruptive environments whilst keeping employees healthy, happy and motivated in the meantime is the objective of this era.

  • Copyright © 2018 Barbara ter Huurne, All rights reserved.
  • KvK  :696484
  • BTW :NL151565168B01
  • Privacy discaimer