Het is mijn missie jou te helpen jouw ideale realiteit te creëeren passend bij jouw leefstijl en budget. Jij verdient niets minder dan dit.

Met liefde, Barbara
Ik heb Barbara leren kennen als een gepassioneerd onderneemster met het hart op de juiste plaats. Een warme krachtige dame die staat voor haar boodschap. Met haar kennis en ervaring weet ze de juiste snaar aan te slaan om verandering tot stand te brengen. Een slimme dame met passie voor haar vak die haar missie vanuit het hart naar buiten brengt. In de gaten houden dus! Maria van den Heuvel

CEO, Methode Eigen

Mindset Masters level 1

De training die jij gratis krijgt bij aanschaf van mijn boek: Pimp je perceptie. 
Een online training van 5 dagen waarbij jij de ideale kickstart maakt voordat je aan het boek begint.
De online training ondersteund de start van jouw verandering waardoor jij effectiever weet waarom jij wilt veranderen en waar jij naartoe wilt groeien.

Resultaat: met mijn boek (20,95) kun jij groeien naar de ideale mindset, in balans, niet meer beperkt door jouw default mindset met belemmerende overtuigingen.

Barbara heeft veel passie voor haar vak. Wat haar bijzonder maakt is dat ze complexe problemen heel praktisch helpt aan te pakken. Barbara is concreet, creatief in haar aanpak en weet de verbinding met anderen te maken. Bovendien vind ik Barbara zeer warm als persoon. Ik kijk nu al uit naar haar eerste boek! Rachel Levi

CEO, Huis van Verbeelding

Mindset Masters level 2

Een transformerende online training van 100 dagen waarbij wij samen gaan werken aan jouw mindset volgens de bekende M.I.N.D.S.E.T.®-methode.

Na het volgen van deze training ben jij van binnenuit getransformeerd, jij weet hoe jij balans kunt houden in jouw ondernemende leven, weet hoe jij kunt manifesteren wat jij in jouw hart verlangt en begrijp jij jouw brein en gedachten als geen ander. 

Resultaat: jij creërt jouw droomleven en laat je niet (meer) beperken door jouw omgeving, onbewuste beperkende overtuigingen en angsten.

Verandering is eng en groots. Moedige mensen die verandering willen schakelen natuurlijk Barbara in. Met haar warme persoonlijkheid, ervaring en kennis helpt ze jou om weer de regie over je leven te krijgen. Als ik aan Barbara denk dan denk ik aan lekker verhelderend, to the point en integer. Geen poespas want dat past niet bij haar. Haar passie voor haar vak is aanstekelijk en ze zet je in de actie stand zonder te pushen, dat gaat gewoon vanzelf. Ik bewonder haar voor haar doorzettingsvermogen en ik ben ervan overtuigd dat het boek “Pimp je perceptie” ontzettend veel handvatten gaat geven om weer voor jezelf te kiezen. Daniëlle van Zeelst

CEO, ZoGeDigiDaan

Mindset Masters level 3

Een op maat gemaakt traject, speciaal voor jou. Intensieve samenwerking met mij zorgt voor een bijzonder transformatie, maximaal resultaat, een ijzersterke mindset. Vraag hieronder een gratis strategiegesprek aan.
Ik bewonder Barbara voor haar drive en haar kracht om het positieve in een situatie te benadrukken. Haar energie spreekt voor haar wanneer zij de ruimte binnenloopt. Ik ben dankbaar voor de hulp die zij mij heeft geboden om stress te transformeren naar iets moois. Ze voelt als geen ander aan waar jouw kracht zit en kan dit goed (zonder druk) naar boven toveren. Ik kan niet wachten tot haar boek er is, ik heb al een exemplaar besteld! Silvana Pisu

Backoffice - specialist, Xerox

Copyright © 2017 Barbara ter Huurne, All rights reserved.

KvK  :69648484
BTW :NL151565168B01