-Wie ben jij?

Dag mooi mens! Ik ben Hienke Nuninga, 28 jaar, en ik heb mijn coachingspraktijk Praktijk Sparkle. Ik coach kinderen, jongeren en jongvolwassenen in eigenwaarde, hooggevoeligheid en overprikkeling. Ik heb eerst als docent Engels voor de klas mogen staan maar ik heb mijn hart en gevoel gevolgd en ben nu dus coach! Ik hou ontzettend van reizen, fotograferen, lezen, lachen en lekker eten. Ik kan erg genieten van mijn lieve familie en vrienden maar juist ook van alleen zijn. Even naar buiten of een kopje thee voordat ik weer verder ga met ondernemen!

-Hoe maak jij de wereld een stukje mooier?

Een van mijn kernwaardes is liefde. Ik wil mensen leren hoe je meer liefde in je leven kan creëren. Ik geloof ook echt dat de wereld dat nodig heeft. Kijk maar naar het nieuws. Of kleiner, in jouw omgeving. Hoe mensen worden buitengesloten, genegeerd. Dat gaat me aan mijn hart. Het is mijn missie om kinderen, jongeren en jongvolwassenen te laten groeien in hun zelfvertrouwen. Ik wil mensen helpen om zichzelf te omarmen en te gaan leven vanuit hun Sparkle!

-Welk boek heeft jou geholpen en hoe?

In twee jaar tijd is het echt bizar om te zien hoeveel mensen er op mijn pad zijn gekomen die me inspireren, maar Gabby Bernstein steekt er boven uit. Wat een heerlijk mens! Zij heeft me echt geholpen in het omarmen van mijn angsten en juist uit liefde en overvloed te leven. Hoe open zij over God en spiritualiteit praat vind ik een verademing. The Universe Has Your Back wil ik daarom ook iedereen aanraden!

En Puur Hooggevoelig  van Jolijn Hendriks is een heel fijn boek als je meer over hooggevoeligheid wilt weten.

-Hoe ziet jouw happy place eruit?

Ik keer graag in gedachten terug naar de Plitvice meren. Die natuur daar is zo mooi! Daar wil ik nog graag een keer naartoe. Maar ik kan ook erg genieten van samen met mijn lief op de bank zitten.

-Welke mindful tip wil jij meegeven?

Probeer een paar keer te dag te luisteren naar hoe je erbij zit. Sta stil. Haal adem. Controleer je lichaam. Waar heb je behoefte aan? En luister daar dan ook naar.
www.praktijksparkle.nl