Zeg Lonneke, wie ben jij?
Ha lieve lezer van deze nieuwsbrief. Wat leuk dat je mij een beetje beter wil leren kennen. Ik ben Lonneke Zintel, een 30 jarige free spirit uit Eindhoven. Direct na mijn studie ben ik begonnen met ondernemen. Ik had een communicatiebureau samen met een vriendin. Vijf jaar lang hebben we ons ingezet om dit bedrijf tot een succes te maken. Wij hadden een eigen kantoor, stagiaires, een medewerker. Maar toen een goede vriendin van me overleed aan kanker, stond voor mij de vraag centraal: Hoe maak ik mijn dromen waar? Wat zijn mijn dromen eigenlijk? Ik ben op ontdekkingstocht gegaan. Ik heb alles achter me gelaten. Ik heb mijn onderneming, kantoor en huis verruild voor een backpack en een ticket naar Bali, zonder concreet plan. Ik heb een half jaar rondgetrokken door Azië en heb daar veel mooie ervaringen opgedaan en mooie mensen ontmoet.

Nu ben ik alweer een tijd terug in Nederland en heb ik een opleiding tot Surya Soul danslerares afgerond. De combinatie tussen dansen, mediteren en lekker in de natuur zijn, maken mij gelukkig. Dit helpt mij om uit mijn hoofd en in mijn lichaam te komen.

Hoe maak jij de wereld een stukje mooier?
Ik ga samen met mensen op pad naar plezier. Hoe kom jij uit je hoofd in je lichaam?
Hoe kom je los van oude patronen en overtuigingen die je geluk in de weg staan? Om dit te ontdekken gebruik ik dans, meditatie, schilderen en schrijven.

Welk boek heeft jou geholpen en hoe?
Er zijn veel boeken die ik heb gelezen, zoals ‘De kracht van het nu’, ‘The Power of the Heart’, boeken van Gabby Bernstein en Deepak Chopra. Maar de beste tip die ik je kan geven is bezoek de website van Lilou Mace: http://www.liloumace.com
Daar heb ik veel inspiratie opgedaan.

Hoe ziet jouw happy place er uit, Lonneke?
Mijn happy place is naar een zonsondergang kijken op de top van een berg.

Welke mindful tip wil jij meegeven?
Als je in de wereld om je heen tegenslag ervaart, kies er dan voor om naar binnen te keren. Maak bijvoorbeeld een stille wandeling en verwonder je over de mooie natuur om je heen.